Tänakul on Korsika rallil üks konkurent vähem

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP/Scanpix

Mads Östberg andis teada, et ei osale ka Korsika MM-rallil. Östberg võistles 2017. aasta Fordil esmakordselt Rootsis, kuid katkestas pärast avapäeva, sest tema autol lendas küljest tagatiib ja Ford muutus peaaegu juhitamatuks.

Mehhiko ralli jättis Östberg plaanipäraselt vahele, sest sai esmakordselt isaks. Nüüd aga teatas norralane, et naaseb rajale alles aprillis, kui sõidetakse Argentina ralli. Põhjuseks on see, et ta pole saanud autot piisavalt testida. «Paari päeva eest selgus, et me ei pruugi õiget asfaldivedrustust Korsika ajaks kätte saada,» selgitas Östberg väljaandele Autosport. «Pole mõtet sinna niisama tundmatu autoga sõitma minna.»

Seetõttu naudib ta järgmist paari nädalat pere seltsis. «Võtan veel natuke «isapuhkust» ja lähen siis Argentinasse, selle asemel et võistelda rallil, kus mul poleks lootustki midagi saavutada. Enne Argentinat testin Euroopas kruusal ja ehk ka ühe päeva kohapeal,» lisas ta. Erasõitjana tohib ta erinevalt tehasetiimidest testida ka väljaspool Euroopat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles