Klavan: loodetavasti oleme eelseisvaks ülesandeks valmis

Madis Kalvet, Nikosia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan.
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan. Foto: John Sibley/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan tõdes Küprosega peetava MM-valikmängu eel, et tegemist on võrdsete võistkondadega ja lõpuks võib tulemus kalduda mõlemale poole.

«Reaalselt on kõiki vastaseid võimalik võita. Oleme Küprosega võrdsed võistkonnad,» tõdes Klavan. «Läheme endast parimat andma. Loodan, et oleme eelseisvaks ülesandeks valmis.»

Keskkaitsja tunnistas, et nelja valikmänguga enda võrku lastud 15 palli on ilmselgelt liiast ja kaitsemängu tuleb parandada. «See number ei ole midagi head. Üritame neid vigu parandada, et järgmised mängud oleksid paremad,» tunnistas ta.

Kohtumise eel märkis Klavan, et võrdsete vastaste heitluses tuleb eelkõige keskenduda oma tegemistele ja ei tohi kaasa minna tulise kodumeeskonna ja nende poolehoidjatega. «Tähtis on keskenduda oma mängule ja mitte lasta teistel asjadel end häirida. Sellise tasemega mängudes võivad väiksed detailid otsustada mängu saatuse. Vaja on säilitada külma pead.»

Eesti koondise ründeliider Konstantin Vassiljev tunnistas samuti, et Küprose vastu on võimalik püüda korralikku tulemust. «Tahame kõik anda endast parima ja saavutada võimalikult hea tulemuse. Loodetavasti on kõik omal tasemel, siis suudame head mängu näidata, mingid punktid ära võtta ja väravaid lüüa,» sõnas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles