Soome takistussõidu GP parim eestlane oli Gunnar Klettenberg

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja Traffic.
Gunnar Klettenberg ja Traffic. Foto: Gerlin Kess

Märtsi viimasel nädalavahetusel võistles suur hulk meie takistussõitjaid Soomes Järvenpää CSI2* võistlusel, mille grand prix lõpetas parima eestlasena Gunnar Klettenberg, olles neljas.

Mercedes-Benz Aino Masters CSI2* nimetust kandnud võistlus kujunes meie sportlastele edukaks. Võistluse grand prix peeti pühapäeval kahevoorulisena kõrgusel 145 cm, mille Gunnar Klettenberg ja Traffic lõpetasid 4. kohal. Teise vooru pääsesid edasi veel Paul Argus Caesaril ja Tiit Kivisild Donna Paolal, kes lõpetasid võistluse vastavalt 5. ja 6. kohal. GP esikoha saavutas soomlanne Susanna Granroth hobusel Anatevka. Teise ja kolmanda koha sai noor leedulane Matas Petraitis hobustel Soli Deo Glorija ja Daliante M.

Suure ringi (140 cm) võistlusklasside parimad tulemused tegi Kullo Kender Artasel, saades ühe teise ja  kaks kolmandat kohta ning Strigaga laupäeval "hüppa ja kiirusta" parkuuris 3. koha. Edukas oli ka Paul Argus, kes viimati nimetatud sõidus napsas Kenderi ja Striga ees Caesariga teise koha ning oli avapäeval suure ringi kolmas. Eestlastele jagus nendes sõitudes rohkelt ka teisi auhinnalisi kohti.

Keskmises ringis (130 cm) said Kender ja Astrid L laupäeval sõidu võidu, olles eelneval päeval samal kõrgusel kolmandad. Väikeses ringis (120 cm) tegid ilusad sõidud meie noored ratsanikud. Avapäeval oli Camille Mahoni Orlymejal puhtus-kiirus parkuuris Kertu Klettenbergi ja D.Lady järel kolmandal kohal. Margareth Eikner ja Chica Cirone saavutasid laupäeval väikese ringi finaalis (130  cm) viienda kohta.

Võistluse raames peeti ka noorhobuste sõidud (120/125 cm), kus kahel päeval saavutas võidu Fisina G Kertu Klettenbergiga sadulas. Samas võistlusklassis oli esimesel päeval 4.  kohal Kätlin Sehver hobusel Quick Time JP.

Kertu Klettenberg ja Fisina G Soomes auringil.
Kertu Klettenberg ja Fisina G Soomes auringil. Foto: Facebook / Ratsastuskeskus Aino
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles