Video: NBA meister sai 29 punktiga sugeda ja langes konverentsi liidrikohalt

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James vaevles valude käes.
LeBron James vaevles valude käes. Foto: Darren Abate/AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA valitsev meister Cleveland Cavaliers on viimasest 15 mängust kaotanud koguni 9 ja ööl vastu teisipäeva jäädi võõrsil 74:103 alla San Antonio Spursile. Ühtlasi langeti idakonverentsis Boston Celticsi järel teiseks.

Cavaliersi liidri LeBron Jamesi mäng lõppes kolmandal veerandajal, kui ta sai Spursi ääremängijalt David Lee'lt löögi vastu kaela. Suure kaotusseisu tõttu otsustas James platsile enam mitte naasta.

Spursile tõi Kawhi Leonard 25 punkti, LaMarcus Aldridge'i ja Pau Gasoli arvele jäi 14 silma. Cavaliersi poolelt jäi Jamesi kontosse 17 punkti, Kyrie Irving piirdus aga vaid 8 punktiga.

47 võidu kõrvale 26. kaotuse saanud Cavaliers langes nüüd idakonverentsis teiseks. Liidriks tõusnud Boston Celticsil on samuti 26 kaotust, aga üks võit rohkem. Jälitajad Washington Wizards (45-28) ja Toronto Raptors (45-29) pole samuti kaugel.

Russell Westbrook kogus hooaja 37. kolmikduubli ja aitas Oklahoma City Thunderil võita võõrsil 92:91 Dallas Mavericksi. Sealjuures tegi Thunder viimase kolme ja poole minutiga 14:0 spurdi. Westbrooki arvele jäi seekord 37 punkti, 13 lauapalli ja 10 resultatiivset söötu.

Teised kohtumised:

Toronto Raptors - Orlando Magic 131:112
New York Knicks - Detroit Pistons 109:95
Sacramento Kings - Memphis Grizzlies 91:90
Utah Jazz - New Orleans Pelicans 108:100

Spurs - Cavaliersi mängu tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles