Mihkel Räim elas Belgias üle valusa kukkumise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Cycling Academy Team

Iisraeli profiklubis Cycling Academy sõitev jalgrattur Mihkel Räim tegi pühapäeval kaasa Belgias peetud Gent-Wevelgemi klassikul, kus sattus kukkumisse.

«Tundsin end alguses hästi, kuigi grupp oli üsna närviline ning kukkumisi palju. Just selliseid väiksemaid, kus umbes 10 meest sees. 155. kilomeetril langesime kukkumise ohvriks ka meie. Eespool tehti ilmselt mingi vale liigutus ja keegi eksis, pandi pidureid ning mehed oli pikali. Üsna korralik dominoefekt. Ei jõudnud ise ka väga reageerida, minu ees olev meeskonnakaaslane kukku, panin talle sisse,» meenutas Räim oma Facebooki lehel.

«Ma isegi ei mäleta, kas jõudsin pidurdada või mitte. Tagant lendasid veel mõned mehed peale. Läks aega, et end püsti saada ning ratas korda teha. Pidime mõlemad jooksud ära vahetama ning lenksu uuesti paika panema. Punt oli juba selleks ajaks läinud. Samuti tegi ranne valu. Tõenäoliselt kukkusin selle peale või jäi lollilt kuidagi keha alla. Lenksust oli keeruline kinni hoida ning kahtlustasime, et võib tegu olla mõraga randmes või mingis väikses luus käelabas,» lisas ta.

«Ühesõnaga tööõnnetus. Käisin haiglas igaks juhuks kontrollimas, õnneks öeldi, et lihtsalt põrutus, aga katki ei ole midagi. Täna juba käsi parem, kuid homsel velotuuril ma startimas ei ole. Ei hakka riskima, kuna päris õige pole ning kukkudes uuesti kohe samale jäsemele, võib jätta suurema jälje hooajale. Kui saan paari päevaga asja korda, siis osalen sel nädalavahetusel Hispaania ühepäevasõitudel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles