Tartu astus sammu Balti liiga pronksi poole

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev\Cramo vs Tartu Ülikool
Kalev\Cramo vs Tartu Ülikool Foto: Sander Ilvest

KORVPALL. Kaks suurt Eesti korvpallimeeskonda BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool kohtusid eile Balti liiga pronksimatši avavaatuses, mille võitis 12 punktiga Tartu.

Kui avapoolaeg möödus Saku suurhallis tasavägiselt ja poolaeg lõppes Kalevi juhtimisel 32:29, siis kolmanda veerandaja alguses läksid tartlased oma teed, tegid 14:0 vahespurdi ja kodumeeskond leidis end ühtäkki hoopis 32:43 kaotusseisust. Edu sisse mänginud Tartu enam tagasi ei vaadanud ja kuigi vahepeal sissemängitud 18-punktilist edu lõpuni hoida ei suudetud, saadi avamängust kirja 72:60 võit.

«Kindlasti pigem positiivseid emotsioone pakkuv mäng kui negatiivseid,» rääkis tartlaste peatreener Gert Kullamäe. «Natuke jääb kripeldama lõpuminut, kus mõnede prohmakatega kaitses andsime mõned korvid tagasi – süües kasvab isu, nagu öeldakse. Aga kindlasti on see hea emotsioon, mille pealt nüüd kodumängudele vastu tulla. Meeskond näitas, et suudab Cramoga sel hooajal mängida küll!» lisas tartlaste loots.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles