Gert Kullamäe: meeskond näitas, et võib sel hooajal Cramoga mängida küll

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Sander Ilvest

Korvpalli Balti liiga pronksimängus alistas Tartu Ülikool täna võõrsil 72:60 BC Kalev/Cramo. Tartlaste peatreener Gert Kullamäe jäi üldjoontes mänguga rahule.

«Kindlasti pigem positiivseid emotsioone pakkuv mäng kui negatiivseid. Natuke jääb kripeldama lõpuminut, kus mõnede prohmakatega kaitses andsime mõned korvid tagasi - süües kasvab isu, nagu öeldakse,» rääkis Kullamäe kohtumise järel.

«Aga kindlasti on see hea emotsioon, mille pealt nüüd kodumängudele vastu tulla. Meeskond näitas, et suudab Cramoga sel hooajal mängida küll! Nüüd vajame kindlasti kodupubliku tuge teises pronksimängus järgmisel neljapäeval, aga enne seda ka juba reedel. Põhiturniir tuleb ära võita ja seda on viiekesi platsil kindlasti raskem teha kui kuuekesi,» lisas Kullamäe, kelle hoolealused kohtuvad Kaleviga koduse meistriliiga mängus sel reedel ja Balti liiga pronksimängu kordusmatšis järgmisel neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles