Koduse võrkpalli kulminatsioon: samad paarid, veel rohkem intriigi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga poolfinaalis olid Tartu mängijad (tagaplaanil) Rakvere meeskonna (esiplaanil) vastu võimetud. Eesti meistriliiga poolfinaalis on neil revanšivõimalus.
Balti liiga poolfinaalis olid Tartu mängijad (tagaplaanil) Rakvere meeskonna (esiplaanil) vastu võimetud. Eesti meistriliiga poolfinaalis on neil revanšivõimalus. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Õige pea saab näha, kas kahe nädala tagune šokk – kelle silmis positiivne, kellele negatiivne –, kui Rakvere Võrkpalliklubi üllatuslikult Balti liiga tšempioniks krooniti, on unustatud või mitte. Juba sel pühapäeval algavad Eesti meistriliiga poolfinaalid ja omavahel lähevad vastamisi samad paarid nagu Balti liiga finaalturniiril: Tartu Bigbank ja Rakvere ning Tallinna Selver ja Pärnu Võrkpalliklubi.

Neist Rakvere ja Pärnu pidid läbi tegema ka veerandfinaalseeria, kust mõlemad puhaste paberitega läbi tulid, alistades Järvamaa ja TTÜ.

Et Tartu ja Selver olid tänu Balti liiga põhiturniiri esimesele ja teisele kohale Eesti meistriliiga veerandfinaalidest vabad, korraldasid meeskonnad omavahel ühe ühistrenni ja mängu. Selveri lootsi Rainer Vassiljevi sõnul segas Selveri treeninguid vahepeal väike haiguselaine ja A-klassi mängijad on keskendunud oma meistrivõistlustele. Nüüd on kõik tema sõnul nii, nagu peab, ja Balti liigas medalita jäämine unustatud.

«Eks see Balti liiga nädalavahetus oli valus muidugi. Aga igaüks, kes tahab sportlane olla, peab selliste asjadega toime tulema ja hetkel on meeleolu töine,» sõnas treener.

Vassiljevil oli lihtne teisest paarist endale meeldivamat vastast nimetada: see oleks Rakvere. «Muidugi Rakvere! Minu jaoks on see ju kodus mängimine ja pean vähem sõitma,» viskas Vassiljev nalja ja lisas siis: «Sportlikus mõttes on kummalgi oma stiil ja ses osas pole vahet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles