Klopp Eesti võidust Horvaatia üle: Klavanilt parim koondisepaus üle pika aja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Horvaatia sõpruskohtumine 3:0.
Eesti-Horvaatia sõpruskohtumine 3:0. Foto: Raul Mee

Liverpool kohtub laupäeval Inglismaa kõrgliiga raames linnarivaali Evertoniga. Tänasel mängueelses pressikonverentsil jagus Liverpooli peatreeneril Jürgen Kloppil kiidusõnu ka Eesti koondise kaptenile Ragnar Klavanile.

Koondisepausi ajal mängis Eesti kaks mängu: MM-valiksarjas viigistati 0:0 võõrsil Küprosega, sõprusmängus alistati aga maailma tippkoondis Horvaatia 3:0. «Klavan tegi üle pika aja parimad koondisemängud Eesti eest,» oli Klopp eestlase mängudega kursis.

Enim said Kloppilt koondisemängude eest kiita brasiillased Philippe Coutinho ja Roberto Firmino, kes tagasid koos Brasiiliaga pääsu 2018. aasta MM-finaalturniirile. «Muidugi olid nad õnnelikud. Nad said hästi hakkama ning see on meile tähtis. Tegime omaltpoolt kõik, et nende tagasilend võimalikult mugavaks teha,» ütles Klopp. Mõlemad mehed lennutati Inglismaale eralennukiga.

«Kõikidel mängijatel läks koondise eest enam-vähem hästi. Sadio Mane mängis küll ainult sõprusmänge, kuid sai hästi hakkama, Joe Gome sai mängida – koondisepaus pakkus palju head. Kõik peale Adami (Lallana – toim) tulid tervelt tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles