Järelvaadatav: tulise poolfinaalkohtumise võitis kodusaalis mänginud Pärnu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli meistrivõistluste poolfinaalseerias kohtusid täna teises mängus Pärnu ja Tallinna Selver. Avamängu võitnud ja seega seeriat juhtinud Selver pidi eile avageimis tunnistama kodus mänginud Pärnu paremust numbritega 23:25, teise geimi võitis omakorda Selver 25:17. Ka kolmas geim kuulus Tallinna klubile seisuga 25:21, kuid neljandas oli Pärnu parem skooriga 25:20. Otsustava viienda geimi võitis 21:19 Pärnu. Seega on seerias seis 1:1. Kolmas matš peetakse pühapäeval Selveri kodus.

Enne mängu:

Poolfinaalseeria esimese kohtumise võitis tulemusega 3:1 Tallinna Selver, kes asus kolme mänguni peetavat seeriat seega 1:0 juhtima. Pärnu peatreener Avo Keel tõdes pärast mängu, et suurim murekoht oli kehv rünnak. «Otsisime siit ja sealt, aga ei saanud. Selveri vastu ei saa minna sellise poliitikaga, et ma viga ei tee, nad on kvaliteetse esimese puutega meeskond ja mina pole kunagi keelanud rünnakul riske võtta. Ebalev olek maksis kätte. Rünnakunumbrid on kehvad kõigil,» lisas juhendaja. Pärnu rünnakuprotsent oli 37,6, Selveril 46,3.

Selveri loots Rainer Vassiljev ütles, et mängu oli küll ja tema meeskond sai lihtsalt oma asjadega paremini hakkama. «Välja arvatud serv, kus me saame kõvasti paremad olla, siis mängisime väga okei mängu,» sõnas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles