Järelvaadatav: Rakvere alistas Tartu koguni 3:0 ja viigistas poolfinaalseeria

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli meistrivõistluste poolfinaalseeria teises kohtumises läksid Rakveres vastamisi Rakvere Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbank. Kui avakohtumises oli napilt parem Tartu, siis täna oli Rakvere Tartust üle koguni 3:0 (25:23, 25:21, 32:30). Kolme võiduni mängitav seeria on seega 1:1 viigis. Kolmas matš peetakse laupäeval Tartus.

Rakverele tõi Siim Põlluäär 18 punkti, Kevin Saare kontosse jäi 15 silma. Tartu resultatiivseim oli koguni 23 punktiga Toms Vanags. Eelmise mängu kangelane Mart Naaber piirdus seekord seitsme punktiga.

Enne mängu:

Tartu Ülikooli spordihoones peetud avalahingu võitis viiegeimilises mängus 3:2 koduseinte toel Tartu meeskond, kes asus seega kolme võiduni vältavat poolfinaalseeriat 1:0 juhtima. Mart Naaber tõi Tartule 16 ja Stefan Kaibald 14 punkti, Rakvere parim oli 21 punktiga Siim Põlluäär. Kevin Saar ja Romet Priimägi tõid 12 punkti.

«Spordis on tähtis tulemus, peaasi, et võitsime,» kordas Rikberg pärast rasket võidumängu teada-tuntud tõdemust. «Eks meil ole raske ilma Bradley’ta (Tartu meeskonna senise hooaja liidermängija Bradley Gunter – toim), eriti veel siis, kui Toms (lätlane Toms Vanags – toim) pole ka oma parimas headuses. Kokkuvõttes oli aga kõige olulisem, et saime võidu,» sõnas 34-aastane Rikberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles