Kodutrepil kukkunud maailma esinumbrit ähvardab suurturniirist eemalejäämine

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dustin Johnson.
Dustin Johnson. Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters/Scanpix

Golfitähte Dustin Johnsonit ähvardab Augustas toimuvast Masters-turniirist eemalejäämine, sest maailma edetabeli esinumber kukkus oma üürikodu trepil ja vigastas alaselga.

Johnsoni agent David Winkle sõnas BBC vahendusel, et Johnson maandus alaseljale ning arstid soovitasid tal ennekõike puhata. 32-aastane ameeriklane peaks Augustas rajale tulema täna õhtupoolikul. «Dustin puhkab, ehkki tunneb end üsna ebamugavalt. Tal soovitati mitte liikuda ja ta hakkas võtma põletikuvastaseid ravimeid, lootes ikkagi mängida,» selgitas Winkle.

Johnson võitis märtsi lõpus kolmanda järjestikuse turniiri, kui alistas finaalis hispaanlase Jon Rahmi. Pärast seda, kui ameeriklane jäi löömatuks juunikuus Oakmontis peetud US Openil ja pälvis seeläbi karjääri esimese suurvõidu, on ta osalenud 17 turniiril ja võitnud neist seitse. Ülejäänud kümnest turniirist seitsmel on ta lõpetanud esikümnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles