Kimi Räikköneni mõttetera: kas rohkem keeruline või vähem lihtne?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Raikkonen (FIN) Ferrari.
06.04.2017. Formula 1 World Championship, Rd 2, Chinese Grand Prix, Shanghai, China, Preparation Day.
Photo credit should read: XPB/Press Association Images.
Kimi Raikkonen (FIN) Ferrari. 06.04.2017. Formula 1 World Championship, Rd 2, Chinese Grand Prix, Shanghai, China, Preparation Day. Photo credit should read: XPB/Press Association Images. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Kimi Räikkönen tuli Hiina vormel-1 etapi eelsel pressikonverentsil lagedale mõtteteraga, mis kannatab vabalt võrdlust legendaarse Matti Nykäneni surematute tsitaatidega. Soomlaselt küsiti, mida ta arvab möödasõiduvõimalustest Shanghai ringrajal.

«No eks me näe, kas möödumine saab olema rohkem keeruline või vähem lihtne,» filosofeeris Räikkönen, jättes ajakirjanikud kukalt kratsima. Ka teised Räikköneni vastused olid sama ebamäärased nagu ikka. «Pole sellel rajal selle autoga meetritki sõitnud, ei tea,» vastas soomlane, kui temalt uuriti, mida ta võistluselt ootab.

Pühapäevaseks sõiduks ennustatakse Hiinasse vihmasadu ja see tekitab kõigis teadmatust, sest uusi autosid pole vihmastes oludes kordagi testitud. Räikköneni ei morjenda ka see. «Kui auto käitub kuival rajal hästi, siis käitub ta ilmselt ka märjal rajal hästi,» nentis ta rahulikult.

Hiina etapile antakse start Eesti aja järgi pühapäeva hommikul kell 9.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles