Kaks jalutuskäiku ja magus lohutusauhind

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängujuht Sten Sokk on meelitanud välja vea Pärnu viskekahurilt Reinar Hallikult. Kas sama duelli näeme ka võimalikus poolfinaalis?
Kalev/Cramo mängujuht Sten Sokk on meelitanud välja vea Pärnu viskekahurilt Reinar Hallikult. Kas sama duelli näeme ka võimalikus poolfinaalis? Foto: MADIS SINIVEE/PÄRNU POSTIMEES

Eesti korvpalli meistriliiga on sel hooajal pakkunud tavapärasest vähem intriige ja skandaale. Loobumiskaotusi pole antud, kaklusi pole peetud ja sportlikus mõttes on peaaegu kõik vanaviisi. Kaks suurt – Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool – jagavad suure tõenäosusega kulla, ülejäänute jaoks oleks pronksmedal juba suur võit. Postimees vaatas otsa järgmisel nädalal algavatele veerandfinaalseeriatele ja pani paarid põnevuse järgi ritta.

Rapla Avis/Utilitas (põhiturniiri 3. koht) – Valga-Valka Maks & Moorits (6. koht)

2015. aastal läksid veerandfinaalis vastamisi samad meeskonnad ja siis tehti kõvasti möllu. Rapla peatreener Aivar Kuusmaa pidas paari päeva jooksul maha sõnasõjad Valga ametivenna Varis Kruminši ning viskekahuri Kristo Saagega. Tõsi, nüüdseks on mõlemad Valgast lahkunud, aga Kuusmaa tüürib Raplat edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles