Tartu kaitses edu ja võitis pronksi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandell Thomas.
Mandell Thomas. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

KORVPALL. Balti liiga pronksmedalid kuuluvad Tartu Ülikoolile, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes Kalev/Cramo. Esimese kohtumise võitsid tartlased 72:60 ja seega võidi endale eilses kordusmängus lubada 67:68 kaotust. Kokkuvõttes alistati Kalev seega 11 punktiga.

Eile Tartu Ülikooli spordihoones peetud matšis juhtis Kalev/Cramo kõige rohkem kuue punktiga, aga viimase veerandaja alguses anti initsiatiiv käest ja Tartu pronksmedalid tõsisesse ohtu enam ei sattunud. Tartule oli see Balti liigas ajaloo kolmas pronks, eelmised tulid aastatel 2009 ja 2014. Lisaks tuldi möödunud hooajal teiseks. Kalev/Cramol on ette näidata pronks aastast 2013.

Tartu poolelt viskasid Mandell Thomas ja Dominykas Milka 17 punkti, Thomas tegi ka kolm vaheltlõiget. Gert Dorbeki arvele jäi üheksa ja Tanel Soku kontosse kaheksa punkti. Kalev/Cramo resultatiivseim oli Vitali Ljutõtš 20 punktiga, Cedric Simmons lisas 12 punkti ja kümme lauapalli. Lauavõitlus kuulus Kalevile 45:32, aga Tartu mängijad jagasid kaaslastele 21 resultatiivset söötu Kalevi 14 vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles