Meistriks tüüriva Chelsea peatreener paljastas oma järgmise hooaja plaani

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: GLYN KIRK/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga liidermeeskonna Chelsea peatreener Antonio Conte kommenteeris kuulujutte, et ta on uuel hooajal siirdumas tagasi kodumaale Itaaliasse.

Kuigi Chelsea on hetkel 72 punktiga liiga esikohal ja juhib teisel kohal oleva Tottenhami ees seitsme silmaga, on varasemalt levinud jutud, justkui vaevaks esimest aastat Londoni meeskonda juhendavat Contet koduigatsus ja ta tahab juba järgmisel hooajal siirduda tagasi Itaaliasse. Õli on lisanud tulle asjaolu, et selliseid kõlakaid on levitanud ka treeneri enda agent Federico Pastorello.

«Mulle ei meeldi, kui keegi minu eest räägib. Pastorelli on mu sõber ja tean teda hästi, aga mulle ikkagi ei meeldi, kui keegi minu eest midagi väidab,» andis Conte mõista, et agent on tema nimel valesti sõna võtnud.

«Kui keegi tahab midagi minu kohta teada, siis tuleks minult endalt küsida. Me võitleme praegu tiitli eest ja tahame oma eesmärgi täita, siis saame midagi tähtsat hakata üles ehitama,» lisas Conte. Kui Chelsea lootsilt küsiti konkreetselt, kas see tähendab, et tema ametiaeg Chelseas jätkub, vastas ta nii: «Jah, järgmisel hooajal küll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles