Klavan ja Liverpool teenisid võõrsil raske võidu Stoke'i üle

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli päästeingliks kerkinud brasiillane Roberto Firmino lõi tõelise iluvärava, pärast mida võttis koguni särgi seljast.
Liverpooli päästeingliks kerkinud brasiillane Roberto Firmino lõi tõelise iluvärava, pärast mida võttis koguni särgi seljast. Foto: LINDSEY PARNABY/AFP/Scanpix

Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel said raske, kuid üliolulise võidu kirja Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan ning tema koduklubi Liverpool, kes alistasid võõral väljakul 2:1 Stoke City meeskonna.

Liverpool jäi avapoolaja lõpuminutil valusalt kaotusseisu, kui 33-aastane Jonathan Walters realiseeris väravaks Xherdan Shaqiri hea eeltöö. Nii tegi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp poolajal kaks vahetust: võttis välja kõigest 18-aastase kaitsemängija Trent Alexander-Arnoldi ning 17-aastase ründaja Ben Woodburni, kelle asemel tulid väljakule Roberto Firmino ja Philippe Coutinho. Samad mehed osutusidki täna Liverpooli jokkeriteks, sest kõigepealt viigistas seisu 69. minutil Coutinho ning kõigest kaks minutit hiljem lõi tõelise iluvärava otse õhust Firmino. Nii teenis Liverpool võõrsilt raske võidu. Klavani arvele kogunes taas 90 mänguminutit ning kollane kaart.

Premier League'i esikuuik:

  1. Chelsea 72 punkti/30 mängust
  2. Tottenham 68/31
  3. Liverpool 63/32
  4. Manchester City 61/31
  5. Arsenal 54/29
  6. Manchester United 54/29
Ragnar Klavan (vasakul) võitlemas palli pärast Stoke City ründaja Jonathan Waltersi ning meeskonnakaaslase James Milneriga.
Ragnar Klavan (vasakul) võitlemas palli pärast Stoke City ründaja Jonathan Waltersi ning meeskonnakaaslase James Milneriga. Foto: Barrington Coombs/EMPICS Sport/Scanpix

Enne mängu:

Liigatabeli esikolmiku koha eest võitlev Liverpool mängib täna võõrsil Stoke Cityga, kes paikneb 12. kohal. Eelmises voorus kuulus Klavan oma kodumeeskonna algkoosseisu, kuid oli paraku osaline Bournemouthi hilises viigiväravas, kui vastaste ründaja Joshua King mängis Eesti koondise kapteni üle ning tegi seisuks 2:2.

Pärast õnnetut mängu lõppu on küsimuseks, kas Klavan täna algkkoosseisu pääseb, kuid esialgsete ennustuste kohaselt tundub, et pigem mitte. Portaal goal.com ennustab, et Liverpooli kaitseliini moodustavad James Milner, Dejan Lovren, Joel Matip ja Nathaniel Clyne. Täpselt samasugust rivistust ennustab ka Liverpooli fännileht This is Anfield.

Kohtumine Stoke City ja Liverpooli vahel algab kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles