Eestlaste koduklubi alustas Poolas viienda koha püüdmist kaotusega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart säras seekord just rünnakul.
Keith Pupart säras seekord just rünnakul. Foto: plusliga.pl

Eesti võrkpallurid Keith Pupart ja Robert Täht ei suutnud koduklubi Lubini Cuprumit Poola Plusliga esimeses play-off mängus võiduni aidata, kui viienda-kuuenda koha seeria avamängus lepiti kaotusega. Gheorghe Cretu juhendatava Cuprumi tulemusse panustasid eestlased kahe peale kokku 25 punkti. 

Põhiturniiril kuuenda koha saavutanud Cuprum ja viiendaks tulnud Olsztyni Indykpol AZS otsustasid viienda-kuuenda koha seeria avavaatuses võitja nelja geimiga, kui võõral väljakul mänginud Indykpo saavutas 3:1 (-16, 24, 16, 21) paremuse. Ka põhiturniiri mõlemas omavahelises vastasseisus jäi peale Indykpol, vahendas volley.ee.

Rünnakul 50-protsendilist efektiivsust näidanud Täht lõi 26-st tõstest punktiks 13 ning lisas kaks blokipunkti ja ühe pallinguässa, olles 16 punkti ja kasuteguri pluss seitsmega võõrustajate parim. Puparti üheksast punktist seitse tulid rünnakul (39%), üks blokis ja üks pallingul. Kolmandik (75-st 25) Olsztyni mängijate pallingutest olid suunatud Tähe aadressil, Pupart võttis vastu 21 vastasmeeskonna pallingut. Eesti koondislased esinesid seejuures vastavalt 48-protsendilise ja 43-protsendilise efektiivsusega.

Kahest mängust koosneva 5.-6. koha seeria korduskohtumine on kavas 12. aprillil Olsztynis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles