Tammeka ründetalendi hooaeg lõppes enne selle algust

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Läll (sinises särgis esiplaanil) mullu oktoobris Nõmme Kalju mängijatega heitlemas. Tänavu noormees palliplatsile ei pääse.
Rait Läll (sinises särgis esiplaanil) mullu oktoobris Nõmme Kalju mängijatega heitlemas. Tänavu noormees palliplatsile ei pääse. Foto: Margus Ansu

Mullu mais sai Rait Lällist JK Tammeka läbi aegade noorim mängija meistriliigas, noorukesel ründajal oli FC Infoneti vastu platsile silgates vanust 16 aastat ja 143 päeva. Hooaja edenedes üha enam väljakule pääsenud Läll sai meistriliigas ka jala valgeks, kui skooris eelmise hooaja viimases voorus Pärnu linnameeskonna vastu. Tänavu noormeest aga suure tõenäosega väljakul näha ei saagi – hooaja eel oli tal probleeme seljaga, kui aga viimaks taas trenni sai hakata tegema, vigastas õnnetult põlve.

«Ta sai põlvesidemete rebendi, nii et suure tõenäosusega on tema hooaeg läbi,» tõdes karmi tõsiasja üks kahest Tammeka peatreenerist Mario Hansi.

Samas märkis Hansi, et meeskonna treeningutega on pärast pikka vigastuspausi liitunud ääreründaja Kevin Rääbis, kes viimati käis meistriliigas platsil nii ammu kui eelmise aasta 22. aprillil. «Mais peaks ta olema mänguvalmis, samuti teeb trenne kaasa Marek Tšernjavski, nii et ründeteravust on meile ikkagi juurde tulemas,» rääkis Mario Hansi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles