Vormelihooaja suur vastasseis ei tõota väljaspool võidusõitu kuigi teravaks minna

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel
Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel Foto: PIXATHLON/SIPA/PIXATHLON/SIPA

Tänavusest vormel-1 hooajast oodatakse suurt duelli Mercedese piloodi Lewis Hamiltoni ja Ferrari mehe Sebastian Vetteli vahel. Kahe esimese etapi järel on mehed üldarvestuses ühel pulgal, olles mõlemad tulnud korra võitjaks ning korra teiseks.

Pärast Hiina GP võitu ütles Hamilton, et tõenäoliselt kujuneb suurest duellist kõige tasavägisem hooaeg tema karjääris. Ka hiljem, pärast emotsioonide jahtumist, on britt sama meelt. Senine rivaliteet on aga möödunud ilma suurte väljaütlemisteta ning üsna sõbralikult. Hamiltoni arvates jääb see nii ka hooaja lõpuni.

«Kes teab, võib-olla tuleb ette etappe, kus me võitleme kõvasti. Sellisel juhul, kui üks meist tunneb, et talle on liiga tehtud, võib midagi ka juhtuda. Kuid me oleme täiskasvanud mehed ning meil on palju kogemusi,» lausus Hamilton.

«Ma pole kedagi teistest sõitjatest nii palju austanud kui Vettelit. Ta on tõeline sportlane. Kui sa võidad, siis sa naudid seda võitu, kuid käitud viisakalt. Kui sa kaotad, teed sa sama. Meie mõlemad saame sellest aru,» selgitas Hamilton, miks ta Vettelist nii väga lugu peab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles