Meistrite liiga põnevusmäng lükati tänasele: Dortmundi meeskonna bussi lähedal toimusid plahvatused (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Meistrite liigas jäi ära teisipäeva õhtuks plaaneeritud Dortmundi Borussia ja AS Monaco veerandfinaali avakohtumine. Matši võõrustaja rollis olnud Dortmundi meeskond sattus rünnaku ohvriks, kui nende tiimi bussi juures toimusid kolm plahvatust. Dortmundi võistkonna teatel sai vahejuhtumis vigastada võistkonna keskkaitsja Marc Bartra. Juhtunu tagajärjel sai viga mängija käsi, mees toimetati ka haiglasse.

Dortmundi tegevjuhi Hans-Joachim Watzke sõnul sai Bartra käsi vigastada, kui plahvatuse tagajärjel purunes aken. «Mängijaga on üldises plaanis kõik korras. Ta on lihtsalt šokis,» teatas Hispaania ajaleht Sport.

Plahvatused toimusid 10 km kaugusel Dortmundi koduareenist. Seejärel tõi Watzke juhtunusse veelgi selgust: «Kui meeskond väljus Wittbraucker tänaval asuvast hotellist, siis samal ajal olid lähedale asuvasse hekki peidetud lõhkeseadeldised. Niimoodi rääkis meile politsei. Mingi seadeldise abil pandi need siis lõhkema. Loomulikult mõjutab selline asi meeskonda. Marc Bartra käsi sai juhtunu tagajärjel vigastada. Ta saab juba ravi. Ta on haiglas, kuid midagi eluohtlikku ei ole. Meeskond on loomulikult šokis. Peame kuidagi olukorraga hakkama saama.»

Dortmundi meeskonna ametliku teadaande kohaselt peetakse matš nüüd kolmapäeval Eesti aja järgi kell 19.45!

«Meie bussi peatumispaigas juhtus intsident. Üks inimene sai vigastada. Rohkem informatsiooni peagi,» teatas Dortmund ametlikus teadaandes.

Eurosport kirjutab, et tegemist oli plahvatusega ning nendele teadaolevalt sai juhtunus vigastada Dortmundi kaitsja Marc Bartra. Saksamaa ajaleht Bild andis teada, et Bartra viidi juhtunu tagajärjel haiglasse. Hispaania ajakirjanike teatel sai endine FC Barcelona keskkaitsja vahejuhtumi tagajärjel vigastada, kuid tema elu ei ole ohus. 

Väidetavalt leidis plahvatus aset 10 km kaugusel Dortmundi koduareenist Westfalenstadionist.

Esialgsetel andmetel on matši toimumine nüüd kahtluse all. Mängu avavile peaks olema Eesti aja järgi kell 21.45. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles