Vassiljev ja Selver finaalis, Keele treitud polt läks lõpuks nihu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri loots Rainer Vassiljev maitses hea eeltöö vilju ja sai emotsioone välja näidata.
Selveri loots Rainer Vassiljev maitses hea eeltöö vilju ja sai emotsioone välja näidata. Foto: Tairo Lutter

Tiitlikaitsja Tallinna Selver oli Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalis Pärnust nii füüsiliselt kui emotsionaalselt värskem ja pääses mängudega 3:1 finaali. Eile võideti võõrsil geimidega koguni 3:0. Ühtlasi sai läbi Pärnu peatreeneri Avo Keele 11 aasta pikkune seeria, kus ta tüüris kõigepealt Selveri ja siis Pärnu 11 aastal järjest kullaheitluseni.

«Muidugi on mul kurb meel, aga see seeria oleks kunagi nagunii katkenud. 11 aastat järjest Eesti meistrivõistluste finaalis olla on minu arvates päris okei. Treial treib polte – 100 tuleb hästi välja, aga 101. läheb viltu. Kui peaksin seeria katkemise pärast ennast väga halvasti tundma, siis teised treenerid oleks pidanud ennast juba ammu üles pooma,» viskas Keel pärast kaotust võllanalja.

Kogenud juhendaja ametivennal, 33-aastane Rainer Vassiljevil on nüüd võimalus alustada enda seeriat. Mullu alistati tulises finaalis Pärnu mängudega 4:3, aga märtsikuises Balti liiga poolfinaalis tuli Selveril kangelt konkurendilt vastu võtta valus kaotus.

«Meil oli nelja mängu peale üks nõrkushetk. See oli paar päeva tagasi siinsamas Pärnus, kui lagunesime kolmandas geimis ära. Me ei tohi taolisi asju lubada. See oli ka põhjus, miks ma kasutasin esimeses geimis teise mõtlemisaja väga kiirelt ära. Üritasin meestele seisul 7:12 selgitada, et midagi hullu pole, aga hakkasime seal juba käsi laiutama ja seletama,» meenutas Vassiljev eilse kohtumise murdehetke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles