Käsipalli meistriliiga viimane veerandfinalist on Aruküla

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: SCANPIX

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste põhihooaja eelviimasel päeval selgus viimane veerandfinalist, kelleks on Aruküla. Otsustavaks sai HC Tallase koduväljakul saadud 24:22 võit Tapa üle.

Tallas võitis poolaja 13:6 ja juhtis kümme minutit enne lõppu 22:13, kuid Tapa suutis teha 9:1 spurdi ning ühe värava kaugusele jõuda. Lõpuminutil kindlustas Rauno Aus Tallase edu ning Tapa enam vastata ei suutnud.

Rauno Aus oligi 5 tabamusega Tallase edukaim. Enrico Anton ja Risto Kiil lisasid 4 väravat. Tapa edukaim oli Vahur Oolup 6 väravaga. Sander Sven Annula viskas 5 väravat.

Tallas lõpetas põhihooaja viienda ja Aruküla kuuendana. Mõlemad jätkavad veerandfinaalis. Tapa jaoks on hooaeg lõppenud.

Kolmapäevastest kohtumistest on pingelisem Viimsi/Tööriistamarketi mäng Viljandiga. Viimsi võit või viik annab Põhja-Eesti klubile põhihooaja kolmanda koha. Viljandi tõuseb võidu korral ise kolmandale kohale. Vooru telemängus võõrustab Põlva Serviti kolmapäeval HC Kehra/Horizon Pulp&Paperit.

Liigatabel:

1. Põlva Serviti (24 punkti)

2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (20)

3. Viimsi/Tööriistamarket (15)

4. Viljandi HC (14)

...

5. HC Tallas (10)

6. Aruküla (6)

7. SK Tapa (5)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles