Video: NBA klubi tegi endisele NFLi mängijale unistuste kingituse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Romo
Tony Romo Foto: Tony Gutierrez/AP

NBA korvpalliklubi Dallas Mavericks austas legendaarset Ameerika jalgpallurit ning kinkis talle peaaegu päeva terve jagu NBA mängijaks olemise kogemust.

Mavericksi omanik Mark Cuban soovis terve karjääri NFLis Dallas Cowboysi eest mänginud mängujuhti Romot tänada. Plaan oli mees viimaseks mänguks täieõiguslikuks Mavericksi mängijaks teha. Cuban läks NBA juhi Adam Silveri jutule ning ütles, et kui ta soovib teda selle eest trahvida, siis teda ei huvita.

Silveril oli sellise jutu peale aga kiire vastus: ta ütles, et sellist lepingut NBA ei tunnista ning plaan oligi läbikukkunud. Siiski sai Romo meeskonnaga teha kaasa mängueelse soojenduse ning sai ikkagi NBA mängumehe tunde kätte.

«Nad kõik tundusid 2.13 pikad,» kirjeldas 188 cm pikkune Romo oma NBA kogemust. «Nägin nende keskel välja nagu kilpkonn.»

Romot, kes tegi meeskonnaga kaasa terve mängupäeva rituaalid, tutvustati mängu alguses kuuenda algviisiku mehena. «Ma poleks sellist austust osanud oodata. See oli natuke piinlik, kuid olen väga-väga õnnelik,» ütles Romo.

Dallas Mavericks kaotas mängu Denver Nuggetsile 91:109.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles