Pommiplahvatuses viga saanud jalgpallur vajas operatsiooni

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bartra
Bartra Foto: PIXATHLON/SIPA/PIXATHLON/SIPA

Eile sattus Meistrite liiga mängule sõitnud Dortmundi Borussia mängijaid vedanud buss rünnaku alla. Bussi ümbruses toimus kokku kolm plahvatust, juhtunu tagajärjel sai viga meeskonna keskkaitsja Marc Bartra.

Bartra viidi sündmuste keskelt kiiresti haiglasse, kus opereeriti tema kätt. «Tal on luumurd paremas randmes. Lisaks tungisid mitmed võõrkehad tema käe sisse,» ütles meeskonna pressiesindaja. Bartra käsi sai vigastada, kui plahvatuse tagajärjel purunes aken. Keegi teine plahvatustes viga ei saanud.

Plahvatused toimusid 10 km kaugusel Dortmundi koduareenist. «Kui meeskond väljus Wittbraucker tänaval asuvast hotellist, siis samal ajal olid lähedale asuvasse hekki peidetud lõhkeseadeldised. Niimoodi rääkis meile politsei. Mingi seadeldise abil pandi need siis lõhkema,» kirjeldas Dortmundi tegevjuht Hans-Joachim Watzke juhtunut.

Politsei sõnul oligi rünnaku sihtmärgiks Dortmundi jalgpallimeeskond.

Dortmundi ametliku teadaande kohaselt peetakse matš Monacoga nüüd kolmapäeval Eesti aja järgi kell 19.45!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles