Maileen Nuudi pääseb WTA edetabelisse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maileen Nuudi.
Maileen Nuudi. Foto: Erakogu

Maileen Nuudi võitis Egiptuses 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri avaringis 6:4, 3:6, 6:0 Sofia Dmitrijevat ja teenis sellega WTA edetabelisse jõudmiseks puuduva punkti.

Nuudi ja 22-aastase Dmitrijeva vahelise kohtumise esimene sett algas punk-punkti heitluses, kuid neljandas geimis suutis Nuudi vastase servi murda ja 3:1 juhtima minna. Eestlanna tegi siis oma pallingul kaks topeltviga ja Dmitrijeva murdis geimi tagasi. Teine kord õnnestus Nuudil vastase serv murda seti lõpus.

Teine sett algas sarnaselt esimesele. Jälle läks Nuudi 3:1 ette, siis aga leidis vastane mängukindluse ja võitis viis geimi järjest. Otsustavas setis ei loovutanud eestlanna aga Dmitrijevale ühtegi geimi.

Mäng kestis 2 tundi ja 12 minutit. Nuudi lõi kaks serviässa, kuid tegi seitse topeltviga vastase nelja vastu. Murdepallidest realiseeris eestlanna 12 pallist 6 ja venelanna 13 pallist 4. Järgmises ringis on Nuudi vastaseks 20-aastane Ching-Wen Hsu (WTA 405.), kellel on turniiril esimene paigutus.

WTA edetabelisse jõudmiseks on vaja saada punkte kolmelt võistluselt. Eelmisel aastal USAs Charlestonis ja Merko Estonian Openilt saadud esimese ringi võitudega olid Nuudil punktid kahelt võistluselt juba olemas. Millisel kohal Nuudi paiknema hakkab, selgub 24. aprillil avaldatavas WTA edetabelis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles