Ferrari jätkab F1 sarjas kummalise taktikaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel Ferrari tiimi liikmetega.
Sebastian Vettel Ferrari tiimi liikmetega. Foto: XPB/Scanpix

Ferrari F1 meeskond jätkab oma tänavuse hooaja vaikimistaktikaga ja meediaga proovitakse suhelda nii vähe kui võimalik.

Kuulsa Itaalia autotootja vormel-1 meeskond on alates talvisest testimisest hoidnud madalat profiili ja võrreldes konkurentidega on suhtlus meediaga oluliselt väiksem. Kui märtsi lõpus Austraalias sõidetud hooaja avaetapil selgitas Ferrari boss Maurizio Arrivane, et nad kasutavad meedia ja fännidega suhtlemiseks nüüdsest lubatud uusi sotsiaalmeediakanaleid, et mitte liigselt infot duubeldada, siis ka sel nädalavahetusel Bahreinis sõidetaval GP-l on mindud sama rada. Nimelt on tiimi sõitjad Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel seni ajakirjanikke absoluutselt vältinud, kuid tiimi Twitterisse postitati neist 1.20 pikkune videoklipp.

Ferrari vaikimistaktika, mille järgi nende sõitjad ajakirjanikega otse ei suhte, on tekitanud F1 maailmas rohkelt kriitikat ja seda eriti just seetõttu, et paljud näevad meeskonnas ja eelkõige Vettelis sel aastal suurimat konkurenti Mercedesele ja Lewis Hamiltonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles