Red Bulli boss: Verstappenil lööb vajadusel välja kuues meel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images/Scanpix

Red Bulli vormel-1 meeskonna 19-aastane piloot Max Verstappen on käesolevat hooaega alustanud hea hooga ning saanud suurt tunnustust ka tiimi bossilt Christian Hornerilt.

Verstappen sai hooaja avaetapil Austraalias 5. koha. Teisel etapil Hiinas tõusis mees aga kolmandana poodiumile. Seejuures alustas ta Hiinas võistlust alles 16. stardipositsioonilt.

Verstappen näitas Hiinas keerulistes ilmastikuoludes suurepärast minekut ning Horneri sõnul suudabki noor hollandlane rasketes oludes väga kiiresti kohaneda.

«Märgades ilmastikutingimustes lööb tal välja justkui kuues meel,» teatas Horner AutoSporti vahendusel. «Sellised olud ei kohuta teda kuidagi. Ta on valmis kõiki piire kompama ja otsima parimat lahendust.»

Horneri kinnitusel on Verstappen märgades ilmastikuoludes vormel-1 sarja üks paremaid sõitjaid. «Sellised esitused ei ole enam kokkusattumus,» teatas Horner. «Mäletan, kuidas Sebastian Vettel suutis sellistes oludes suurepäraselt sõita. Tema esimene võit Red Bulli ridades oli suurepärane. Suurepärased sõitjad paistavad silma just märgades ilmastikuoludes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles