Nõlvak ja Tiisaar jõudsid esimese tähiseni

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar (rohelises särgis) Malaisias poodiumil.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar (rohelises särgis) Malaisias poodiumil. Foto: fivb.org

RANNAVÕRKPALL. Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar said oma lühikese rannavõrkpallikarjääri esimese suure tulemuse. MK-etapil Malaisias Langkawis tõusti poodiumile, kui pronksikohtumises alistati 35 minutiga Serbia paar Djordje Klasnic – Lazar Kolaric 21:17, 21:17. See medal tuli küll MK-sarja ühe tärni turniirilt (kõige tugevam on viie tärni etapp – toim), ent MK-etapp on MK-etapp.

«Päris okei tunne on,» olid Kusti Nõlvaku esimesed sõnad pärast kolmanda koha kohtumist. Tegelikult oli meeste rõõm väga suur ning MK-sarja medal tõi näole laia naeratuse.

Viimati jõudsid eestlased MK-etapil poolfinaali 2009. aastal Den Hague’is, kui sellega said hakkama Kristjan Kais ja Rivo Vesik. Nõlvakul ja Tiisaarel on käsil alles teine hooaeg rannavolles.

Nõlvak tunnistas, et turniiri tase polnud nii ühtlane kui rohkemate tärnidega etappidel, ent kergelt ei tulnud midagi. «Esimesed võidud MK-põhiturniiril ja saime hoo sisse. Osad Malaisia võistkonnad olid ka üllatavalt head. Kõik välispaarid olid tasemel ja lihtne polnud siin pärast esimest ringi kellelgi. Keskpäevase kuumusega, kui päike lagipähe paistab, kiskus ikka pilt vahepeal uduseks,» kirjeldas ta turniiri taset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles