Ferrari lükkas ümber Räikköneni kohta käivad kuulujutud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: XPB/XPB Images/Scanpix

Ferrari F1 meeskond lükkas tagasi kuulujutud, justkui oleks tänavuse hooaja masin disainitud nii, et see sobiks ühele sõitjale paremini kui teisele.

Sel aastal on sõidetud kolm etappi, millest kahel on oma Ferrariga võidutsenud Sebastian Vettel. Lisaks on sakslasel ette näidata üks teine koht ja see kõik annab kokku üldarvestuse liidrikoha. Teise Ferrariga kihutav Kimi Räikkönen on seevastu olnud veidi raskustes ning paikneb kahe neljanda ning ühe viienda kohaga üldarvestuse neljandal positsioonil.

Endine F1 sõitja Mika Salo väitis, et Räikkönen pole tänavu nii edukas olnud seetõttu, et mullune masin sobis tema kaasmaalasele rohkem. «Olen rääkinud Ferrari inseneri Jock Cleariga ja ta ütles, et Kimi tahtis eelmisel aastal autot, mille rool oleks väiksemagi puudutuse korral kiiresti reageeriv,» andis Salo mõista, et tänavune masin on kohandatud rohkem Vetteli kui Räikköneni jaoks.

Ferrari tehniline juht Mattia Binotto lükkas aga sellise väite ümber. «Auto on hea nii aerodünaamika kui ka mootori poolest ja mõlemad meie sõitjad on endised maailmameistrid. Olen väga kindel, et Kimi suudab varsti teha väga hea tulemuse,» väitis Binotto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles