Liverpool võib jääda Kloppi viimaseks töökohaks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: JUSTIN TALLIS/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp andis mõista, et võib Inglismaa tiimi juhendajaks jääda pikemaks ajaks.

Sakslane on Liverpooli juhtimas esimest hooaega ja meeskond on Inglise liigas hetkel kolmandal kohal. Varasemalt Mainzi ja Dortmundi Borussiat juhendanud Klopp andis ühele Saksamaa väljaandele antud usutluses mõista, et võib oma praegusele ametipostile jääda veel kauaks.

«Kui mu treenerikarjäär läbi saab, siis ma ei ole juhendanud 10 meeskonda. Pole üldse võimatu, et olen juhendanud ainult kolme klubi,» rääkis Klopp. Samas vihjas kogenud treener, et tema karjäär Liverpoolis võib pikale venida vaid juhul, kui meeskond on edukas: «Ütleksin, et on väga ebatõenäoline, et minust saab äkitselt klubide vahel hüppaja. Vastupidi - minu jaoks on alati lihtne keskenduda sellele, millega ma parajasti tegelen, sest sageli on need pikaajalised projektid. Kui ma täidan ära oma lepingu Liverpooliga, siis on hea võimalus, et olen midagi ka saavutanud. Kui me ei ole midagi võitnud, siis oleksin ebamugavas olukorras.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles