Korvpalli veerandfinaalid on kujunemas kümne aasta kõige igavamateks

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama mängijatel on loomulikult hea meel, et veerandfinaalseeria TTÜ-ga nii kiiresti läbi sai.
Pärnu Sadama mängijatel on loomulikult hea meel, et veerandfinaalseeria TTÜ-ga nii kiiresti läbi sai. Foto: MADIS SINIVEE/PÄRNU POSTIMEES

Eesti meistriliigas tagas eile pääsu poolfinaali Pärnu Sadam, kes alistas eile TTÜ 85:61 ja võitis veerandfinaalseeria mängudega 3:0.

Rapla Avis / Utilitas tegi esmaspäeval Valga-Valka Maks&Mooritsaga täpselt sama. Oleks ime, kui eeldatavad finalistid Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool libastuksid vastavalt täna ja homme Rakvere Tarva / Palmse Metalli ja TLÜ/Kalevi vastu. Nendes paarides on seis 2:0 favoriitide kasuks.

Viimati jäid veerandfinaalide kaotajad nulli peale 2007. aastal, kui seeriad peeti kahe võiduni. Kui Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli domineerimine oli ka tänavu ette teada, siis Valga ja TTÜ võiduta jäämist oli juba keerulisem ette ennustada.

Pärnu tegi eile TTÜga sotid selgeks kolme veerandajaga. Poolaeg võideti 40:28 ja järgneva kümne minutiga paisus eduseis veel 15 punkti võrra.

Pärnakate resultatiivseimaks tõusis Saimon Sutt 21 punktiga, lisaks jäi tema arvele viis korvisöötu ja kaks vaheltlõiget. Kõik viis kaugviset tabanud Reinar Hallik lisas 15 ja horvaat Domagoj Bubalo 14 punkti. TTÜ kasuks viskasid Toomas Raadik ja Joonas Järveläinen vastavalt 12 ja 11 silma. Põhiturniiril koos Järveläineniga TTÜ rünnakuraskust kandnud Sten Olmre piirdus eile kaheksa punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles