Venelased on armeeklubi hüljanud? CSKA peatreener tegi fännid maatasa (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis.
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Euroliiga tiitlikaitsja Moskva CSKA alustas tänavust veerandfinaalseeriat edukalt, kui Moskvas alistati Vitoria Baskonia 98:90. CSKA peatreener Dimitris Itoudis jäi võiduga loomulikult rahule, aga tegi fännide suhtes kriitilise avalduse.

Kohtumine peeti 14 000 pealtvaatajat mahutaval Megasport Arenal, aga istekohtadest oli täidetud napilt pool.

«Ausalt, ma ei saa aru, mida inimesed CSKA-lt ootavad. Me mängime Euroliiga veerandfinaali ja mängu tuleb vaatama ainult 7000 inimest? Tõesti, küsige inimestelt, mida neil veel vaja on,» pöördus kreeklane pärast mängu ajakirjanike poole, vahendas agentuur R-Sport.

«Ma ei suuda uskuda, et 16 miljoni elanikuga linnas huvitas see mäng nii vähe inimesi. Võitlesime põhiturniiril kõvasti, et saada veerandfinaalideks koduväljakueelist. Kuhu iganes sõidame, on saalid täis ja vastaste fännid panevad meid pinge alla. Kahjuks jäävad siin paljud korvpallisõbrad televiisori ette ja teevad meid maha, selle asemel, et mängijaid saali toetama tulla. Võib-olla paljusid inimesi üllatavad mu sõnad, aga nii see on. Sellegipoolest teame oma eesmärki ja võitleme edasi,» lisas Itoudis.

Kolme võiduni peetav veerandfinaalseeria teine matš peetakse neljapäeval samuti Moskvas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles