Barcelona poolfinaali ei jõudnud, Monaco alistas kodus Dortmundi ja pääses edasi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Barca ei tulnud raskest seisust välja.
Lionel Messi ja Barca ei tulnud raskest seisust välja. Foto: MANU FERNANDEZ/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liigas selgusid täna kaks viimast poolfinalisti. Avavaatuse 0:3 kaotanud Barcelona proovis kodus raskest seisust välja tulla, kuid see ei õnnestunud ning poolfinaali pääses Juventus. Omakorda avamängu 3:2 võitnud Monaco oli täna 3:1 üle Dortmundi Borussiast ning edenes poolfinaali üldskooriga 5:3.

Tänased veerandfinaalid:

Barcelona - Juventus 0:0

Monaco - Dortmund 3:1 (3. Kylian Mbappe, 17. Radamel Falcao, 81. Germain - 48. Marco Reus)

Enne mänge: Barcelonalt oodati sel hooajal esimest korda imet 8. märtsil. Siis seda ka tehti. Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängu võõrsil 0:4 PSG-le kaotanud Barcelona küttis külalistele Nou Campil 6:1 sauna ja sammus kaheksa parema sekka. Nüüd ollakse sisuliselt samasuguses seisus.

Kui Barcelona poolelt on kahtlane Javier Mascherano kaasategemine, siis Juventuse poolelt pole sajaprotsendiliselt terve Pablo Dybala, kes lõi avamängus kaks väravat.

Monaco ja Dortmundi esimeses kohtumises tõusis kahe tabamusega Monaco kangelaseks 18-aastane Kylian Mbappe. Tõelisest hävingust päästis Dortmundi Shinji Kagawa kuus minutit enne lõppu löödud värav.

Mäletatavasti lükkus avakohtumine päeva võrra edasi, sest staadionile sõitev Dortmundi buss sattus pommirünnaku alla. Rünnakus vigastas rannet Dortmundi kaitsja Marc Bartra, lisaks temale jäävad kordusmatšist eemale Mario Götze ja Andre Schürrle. Saksamaa meeskond vajab väiksemate skooride puhul kaheväravalist võitu ja kui Dortmund võidab 3:2, läheb mäng lisaajale ja võimalik, et ka penaltiteni. Nelja või enama värava löömisel piisab Dortmundile üheväravalisest edust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles