Võimas Raadik ja Keel tulid Soome meistrivõistlustel pronksile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Soome meistrivõistluste pronksmedal kuulub tänavu Andrus Raadiku ja Martti Keele koduklubi Pielavesi Sampole. Kolmandas kohtumises ehk mängudega 2:1 alistas Sampo Siilijärvi tuhandepealise kodupubliku ees Team Lakkapää 3:0 (17, 19, 29). 

Kõige kasulikum oli oma meeskonnale pärnakas Raadik, kelle arvele kanti üleplatsimängijana 24 (+17) punkti. Rünnakul kogus ta 35-st tõstest 22 (63%), servil ja blokis ühe punkti. Keel sekkus vahetusest väljakule vaid kolmandas geimis, pannes mängu kaks pallingut, kirjutas Volley.ee.

Kogu hooaja jooksul oli Raadik nii Sampo kui kogu Soome võrkpalliliiga edukamaid punktitoojaid. Eestlane sai Soomes oma esimese välisklubi-kogemuse.

Sampo jaoks oli tegemist ajaloo kümnenda Soome meistrivõistluste medaliga. Viimati jõuti esikolmikusse 2010. aasta kevadel, kui saavutati hõbemedal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles