Buffon: me ei taha poolfinaalis kohtuda Atleticoga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon.
Gianluigi Buffon. Foto: GIORGIO PEROTTINO/Reuters/Scanpix

Jalgpalli Meistrite liigas Barcelonat 180 minutit kuival hoidnud ning esimeses mängus Iniesta löögi suurepäraselt tõrjunud Juventuse väravavaht Gianluigi Buffon ei taha poolfinaalivastaseks saada Madridi Atleticot, vahendab Soccernet.ee.

Juventuse väravavaht usub, et Atleticol on teiste poolfinaalivastaste ees eelis, sest nii Real Madrid kui Monaco on liigatiitlis kinni ning peavad liigamängudes libastumiste vältimiseks kasutama enda parimat koosseisu, mis omakorda jätab Meistrite liigaks mängijad veidi väsinumana.

«Võib-olla on parem saada vastaseks Monaco või Real Madrid, kes kulutavad märkimisväärselt palju energiat, et liigat võita,» ütles Buffon Mediaset Premiumile. «Võrreldes Atleticoga roteeriksid nad oma tiimi vähem, sest Atletico on liigatabelit vaadates tiitliheitlusest väljas ning neil on vähem pinget peal, nad saavad keskenduda rohkem Meistrite liigale,» lisas itaallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles