Klavan ei ole koos Liverpooliga treeninud, kuid võib teenida ikkagi Klopi usalduse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan sööduvõimalust otsimas.
Ragnar Klavan sööduvõimalust otsimas. Foto: Lynne Cameron/Sportimage/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonnal on Crystal Palace’iga peetava liigamängu eel probleeme kaitseliiniga – traumadega on hädas nii Ragnar Klavan, Joel Matip kui ka Lucas Leiva.

Seega on Liverpooli peatreeneril Jürgen Klopil tõsine peavalu, keda saata väljakule Dejan Lovreni keskkaitsepartnerina, kirjutab klubi kodulehekülg.

«Eelmine mäng tekitas meile probleeme juurde. Joel Matipil ja Lucas Leival on lihasvigastused. Lisaks on Ragnar Klavanil põlvega probleeme,» teatas Klopp pressikonverentsil.

«Klavanil on veel natuke probleeme põlvesidemetega. Siiski ei pruugi Crystal Palace’iga peetavaks mänguks veel kõik päris korda saada,» lisas Klopp.

Eelmisel nädalal põlve vigastanud Klavan ei ole seejärel koos esindusmeeskonnaga treeninud, kuid Klopp andis vihjeid, et eestlane võib siiski järgmises liigamängus väljakule joosta, kui tervis peaks seda ikkagi lubama.

«Ma ei saa 100-protsendiliselt öelda, et Lucas ei mängi. Ma ei saa 100-protsendiliselt öelda, et Joel ei mängi. Ma ei saa 100-protsendiliselt öelda, et Ragnar ei mängi,» teatas Klopp.

Lisaks andis Klopp pressikonverentsil teada, et sel nädalal ei ole platsile tagasi oodata Jordan Hendersoni ja Adam Lallanat.

Liverpooli ja Crystal Palace’i kohtumine toimub pühapäeval Eesti aja järgi kell 18.30 esimese koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles