Video: NBA valitsev meister tõusis põrmust ja ületas ligi 70 aastat püsinud rekordi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: Darron Cummings/AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA valitsev meister Cleveland Cavaliers alistas play-off'i avaringi kolmandas kohtumises võõrsil Indiana Pacersi 119:114 ja juhib nelja võiduni peetavat seeriat 3:0. Poolaja kaotas Cavaliers 49:74 - varem polnud NBA play-off'ides ükski klubi nii suures kaotusseisus riietusruumi läinud ja mängu enda kasuks pööranud.

Varasem rekord tehti aastal 1948, kui Baltimore Bullets tuli pärast poolaega välja 21-punktilisest kaotusseisust ja alistas Philadelphia Warriorsi.

Cavaliersi tagasitulekut vedas ei keegi muu kui LeBron James, kes sai spurdi ajal eelkõige abi vahetusmeestelt Deron Williamsilt, Kyle Korverilt ja Channing Frye'lt. Tiitlikaitsja suure kolmiku ülejäänud liikmed Kyrie Irving ja Kevin Love olid hädas visketabavusega ja piirdusid mõlemad 13 punktiga. Jamesi arvele jäi aga 41 punkti, 13 lauapalli ja 12 resultatiivset söötu.

Pacersi liider Paul George kogus lisaks 36 punktile 15 lauapalli ja 9 resultatiivset söötu. Jeff Teague viskas 15 ja Lance Stephenson 13 punkti. Seeria võib lõppeda pühapäeval, kui kohtumine peetakse taas Indianapolises.

Pacers - Cavaliersi kokkuvõte:

Idakonverentsis kuuenda asetuse saanud Milwaukee Bucks näitas kodusaalis võimu - kolmanda asetusega Toronto Raptors alistati koguni 104:77 ja Bucks juhib nüüd seeriat 2:1.

Bucksi kasuks viskas Khris Middleton 20 punkti, Giannis Antetokounmpo saagiks jäi 19 punkti ja 8 lauapalli. Toronto resultatiivseimad olid Kyle Lowry ja Delon Wright 13 punktiga. Raptorsi teine All-Star DeMar DeRozan kogus kõik oma 8 punkti vabavisetest, väljakult ei tabanud ükski tema kaheksast üritusest.

Bucks - Raptorsi kokkuvõte:

Läänekonverentsi teine asetus San Antonio Spurs kaotas võõrsil Memphis Grizzliesile 94:105, aga juhib seeriat 2:1. Võõrustajate resultatiivseim oli Mike Conley 24 punktiga, Marc Gasol ja Zach Randolph panustasid mõlemad 21 punkti. Spursile tõi Kawhi Leonard 18 silma.

NBA play-offʼi avaringi paarid

Idakonverents (sulgudes asetus):

Boston Celtics (1) – Chicago Bulls (8) 0:2

Cleveland Cavaliers (2) – Indiana Pacers (7) 3:0

Toronto Raptors (3) – Milwaukee Bucks (6) 1:2

Washington Wizards (4) – Atlanta Hawks (5) 2:0

Läänekonverents:

Golden State Warriors (1) – Portland Trail Blazers (8) 2:0

San Antonio Spurs (2) – Memphis Grizzlies (7) 2:1

Houston Rockets (3) – Oklahoma City Thunder (6) 2:0

Los Angeles Clippers (4) – Utah Jazz (5) 1:1

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles