Kas Atletico saab lõpuks revanši?

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico pidi mullu finaalis tunnistama Madridi Reali paremust, kuid tänavu on neil võimalus tiitlikaitsja konkurentsist lülitada poolfinaalis.
Madridi Atletico pidi mullu finaalis tunnistama Madridi Reali paremust, kuid tänavu on neil võimalus tiitlikaitsja konkurentsist lülitada poolfinaalis. Foto: Carl Recine/Scanpix

JALGPALL. Neljandat aastat järjest lähevad Meistrite liiga otsustavas faasis omavahel kokku Madridi Real ja nende linnarivaal Atletico. Seni pole Real vääratanud ja on kahel korral ka liiga tiitli koju viinud. Kas tänavu suudab Atletico lõpuks needuse murda ja oma suure venna üle mängida?

Eile toimunud Meistrite liiga poolfinaalpaaride loosimises tõmmati loosikausist kõigepealt välja Reali nimi, mis tähendab, et 2. mail peetavas avamängus minnakse vastamisi Reali koduplatsil Santiago Bernabeul. Kaks Madridi meeskonda on alates 2014. aastast Meistrite liigas korduvalt kohtunud ja statistika on selgelt Reali kasuks. Nimelt läksid Real ja Atletico omavahel kokku ka 2014. aasta finaalis, mille võitis Real seisuga 4:1. Järgmisel hooajal sattusid meeskonnad üksteise vastu mängima juba veerandfinaalis ning siis jäi Atletico alla napilt 0:1. Mullu olid kaks Hispaania tiimi koos finaalis ning penaltiseeria abil otsustatud matši võitis taas Real.

«Meid ootab ees kaks rasket mängu,» kommenteeris loosimise tulemust endine Atletico mängumees Clemente Villaverde, kes on praegu ametis klubi direktorina. «Meie fännid ja mängijad on kaks hiljutist finaali üle elanud ja kõik teavad, mida sinnajõudmine meilt nõuab – palju tööd. Loodetavasti suudame Vicente Calderoni (Atletico kodustaadion, mis läheb tänavuse hooaja järel lammutamisele – toim) väärikalt puhkusele saata,» lisas Villaverde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles