Kindlasse kaotusseisu jäänud Tartu loodab veel muinasjuttu kirjutada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ja Selveri kolmas finaalmäng.
Tartu ja Selveri kolmas finaalmäng. Foto: Kristjan Teedema

VÕRKPALL. Tartu võrkpallimeeskonnal oli eilse õhtu eel selg vastu seina, kui nelja võiduni peetavas finaalseerias oldi 0:2 kaotusseisus ja eilne mäng kodusaalis oli viimane õlekõrs, et enne võõrsilmängu oma elu natukenegi kergemaks teha. Paraku ei suudetud seda võimalust ära kasutada ja seerias sai juba kolmandat korda võidurõõmu maitsta Tallinna Selver.

Esimene geim möödus käesolevale seeriale iseloomulikult tasavägiselt ja punktheitluses jäi lõpuks peale pealinnameeskond seisuga 28:26. Külalised alustasid ka teist geimi sama hooga ning tartlased leidsid end kohe 0:3 kaotusseisust. Kuigi sellest toibuti ja seisul 10:9 oldi omakorda punktiga peal, suutis Selver peagi taas väikese edu sisse mängida. Geimi võit kindlustati näiliselt üsna veenvalt 25:21.

Kaotusseisus Tartu näitas kolmanda geimi alguses omakorda paremat minekut ja esimese tehnilise pausi ajal juhtisid tartukad 8:5. Mõnda aega said nad väikest edu hoida, kuid seisul 10:12 tehti lihtne eksimus kaitses ja vajaliku punkti saanud Selveri meeste rõõmustamise järel oli näha, et kuigi eduseis võis olla kodumeeskonnal, olid külalised emotsionaalses mõttes paremas seisus. Bigbank oskas aga raskest olukorrast siiski välja tulla, väikese edu jälle sisse mängida ning kolmas geim võideti kodupubliku rõõmuks 25:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles