Djokovicile lõppes Monte Carlo turniir varakult

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: YANN COATSALIOU/AFP/Scanpix

Maailma teine reket Novak Djokovic pidi Monte Carlo tenniseturniiri enda jaoks lõppenuks tunnistama juba veerandfinaalis, jäädes 2:6, 6:3, 5:7 alla belglasele David Goffinile.

Maailma edetabelis 13. kohal olev Goffin ei olnud karjääri jooksul kunagi varem maailma esikolmikusse kuuluvat mängijat võitnud. Küünarnukivigastusest taastuva Djokovici jaoks oli pärast naasmist tegu alles teise mänguga. Poolfinaalis läheb Goffin vastamisi Rafael Nadali või Diego Schwartzmaniga.

Monte Carlo turniiril on tänavu sündinud juba mitu üllatust, sest varakult pidi reketid pakkima ka Andy Murray. Maailma esireketist jagu saanud Albert Ramos-Vinolas võitis seejärel 6:2, 6:7 (5), 6:2 ka viienda asetusega horvaati Marin Cilicit. Ramos-Vinolas kohtub poolfinaalis prantslase Lucas Pouille'ga, kes oli 6:0, 3:6, 7:5 parem uruguailasest Pablo Cuevasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles