Nõlvak ja Tiisaar kaotasid tasavägises lahingus sakslastele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak (vasakul) ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak (vasakul) ja Mart Tiisaar. Foto: fivb.org

Eesti rannavollepaar Kusti Nõlvak – Mart Tiisaar andsid Hiinas Xiamenis peetaval MK-sarja etapil põhiturniiri avaringis tugevale Saksa duole Armin Dollinger ja Jonathan Erdmann võimsa lahingu. 

Suurepärase stardi teinud eestlased võitsid avageimi 21:12, ent kaotasid sama skooriga teise. Otsustavas olid 2013. aastal MM-il pronksmedali võitnud Erdmann ja samal aastal universiaadil hõbemedalil ja aasta varem üliõpilaste MM-il poodiumi kõrgeimal astmel olnud Dollinger paremad 15:11, vahendas volley.ee.

«Alustasime mängu tohutult kindlalt nagu viimasel ajal on olnud kombeks. Edasi hoog vähe rauges ning endalegi üllatuseks hakkas tulema omavigu. Kogenud sakslased haarasid sellest kinni ning teine geim samade punktidega neile. Kolmandas geimis nende head sooritused tegid neile 4:1 edu ning sama vahe jäi lõpuni. Süües kasvab isu ning loomulikult jäi kaotus kripeldama, kuid kokkuvõttes jäime Aasia turneega väga rahule. Mängupilt on teinud suure sammu edasi,» kirjutas duo oma Facebook´i leheküljel. 

Xiameni kvalifikatsiooniturniiril mängisid Nõlvak ja Tiisaar samuti sakslastega, alistades Lorenz Schümanni ja Julius Thole 21:16, 21:18. Kokkuvõttes eestlastele Hiinas peetud kolme tärni tugevusega turniirilt 17. koha jagamine, 120 edetabelipunkti ja auhinnarahaks 1500 USA dollarit. Aasia turnee kõrghetk tuli aga pühapäeval, kui meie mehed pühapäeval Malaisias Langkawis karjääri jooksul esmakordselt maailmakarikavõistlustel poodiumile tõusid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles