Serena Williamsi veel sündimata laps kisti juba rahvusvahelisse skandaali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Ohanian ja Serena Williams.
Alexis Ohanian ja Serena Williams. Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SCANPIX

Endine meeste tennise maailma esinumber Ilie Nastase on paistnud silma oma krõbedate ja vastuoluliste väljaütlemistega. Praegune Rumeenia Fed Cupi võistkonna kapten tegi viimati rassistliku märkuse naiste tennise pikaaegse valitsejanna Serena Williamsi sündimata lapse kohta. Asja on asunud uurima ka rahvusvaheline alaliit.

Rumeenia ja Suurbritannia naiskondade Fed Cupi kohtumise eel kommenteeris Nastase ameeriklanna rasedust: «Vaatame, mis värvi ta sündides on. Šokolaad väikese piimaga?»

Rahvusvaheline Tenniseliit teatas, et nad on asunud asja uurima ja sellist käitumist ei saa nad lubada, kirjutab Eurosport. 

«ITF ei ei saa lubada diskrimineerimist ja solvavat kõnepruuki,» kirjutati ametlikus avalduses. «Oleme Rumeenia koondise kapteni Nastase poolt tehtud väljaütlemistega kursis ja oleme asunud asja uurima. Tahame enne otsuse tegemist koguda kokku kõik faktid.»

35-aastane Serena Williams teatas sel nädalal sotsiaalmeedia vahendusel, et ootab last. Detsembris teatas Williams oma kihlusest Redditi ühe asutaja Alexis Ohanianiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles