Naiskond tõi Raplale esimese kulla

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti naiste korvpalli meistriks krooniti Rapla FCR/Media naiskond, kes alistas finaalseerias mängudega 3:1 Tallinna Ülikooli.
Eesti naiste korvpalli meistriks krooniti Rapla FCR/Media naiskond, kes alistas finaalseerias mängudega 3:1 Tallinna Ülikooli. Foto: Liis Treimann

KORVPALL. Eesti naiste korvpalli meistriliigas krooniti tänavu meistriks Rapla FCR/Media naiskond, kes sai finaalseerias mängudega 3:1 jagu Tallinna Ülikoolist.

Laupäeval toimunud neljandas kohtumises olid Rapla võidnumbrid 92:80. Võitjate parimana viskas MVPks valitud Pirgit Püü 30 punkti, Laina Mesila-Kaarmann lisas 22 punkti ja 11 lauapalli. Talinna Ülikooli naiskonna resultatiivseimaks kerkis 24 punktiga Samantha MacKay, Rosemary Rits kogus 16 silma. Tallinna Ülikoolil ei saanud kaasa teha Viive-Kai Rebane, kes vigastas eelmises kohtumises jalga.

Rapla naiskonna peatreener Howard Frier kiitis oma liidreid ning siis fänne. Ja seda, et plaan toimis.

«Edu tõi üle välja press ja hea kaitse. Nende mängujuht Sam (ameeriklane Samantha MacKay-toim) on väga hea ja tema tegutsemist oli vaja piirata. Et teised nende liidrid hoogu üles ei saaks. Teadsin, et oma punktid toob ta ikka ära, aga suutsime segada läbi tema kogu naiskonna rütmi. Ta ei saanud mängu nii hästi juhtida,» ütles Frier, kes kasutas tehniliselt väga osava MacKay takistamiseks erinevaid mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles