Vähem solvumist ja rohkem emotsiooni andis Tartu Bigbankile armuaega

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbanki loots Oliver Lüütsepp võttis riske ja viis meeskonna võidule.
Tartu Bigbanki loots Oliver Lüütsepp võttis riske ja viis meeskonna võidule. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Peen sametist pintsak ja kott konfettidega, mida Tallinna Selveri võidu puhul Audentese spordihalli lakke lasta. Võrkpalliliidu turundus- ja kommunikatsioonijuht Toomas Vara saab pidulikus riietuses nüüd igale järgmisele kohtumisele ilmuda. Sest Selver ei suutnud Eesti meistrivõistluste finaalseerias neljandat võitu järjest võtta ja medalitseremoonia peab veel ootama. Tartul on aga ka pärast 3:0 (25:20, 26:24, 25:22) võitu selg vastu seina. Seerias ollakse 1:3 kaotusseisus ja järgmine võimalus on pealinna klubile tiitel võtta neljapäeval Tartus.

Ei korvpallis ega võrkpallis pole finaalseerias 0:3 kaotusseisust meistriks tuldud. Tartu jaoks on see ajalooline võimalus alles.

Teist aastat Bigbanki peatreeneriametit pidav Oliver Lüütsepp riskis. Kasutas kahte liberot. Kasutas kõiki mehi, kes olemas on. Ja sai sellega vähemalt kuni neljapäevani armuaega.

Varasemates kohtumistes oli Lüütsepp endale tuhka pähe raputanud, et vahetustega liiga kaua ootas. «Kõik on selle hooaja nimel pingutanud ja tahtsin, et kõik saaks oma panuse anda. Võtsin teadlikult riske,» sõnas Lüütsepp.

Kui varasemalt on tartlastel kehvas seisus väljakul omavahel ütlemist olnud, siis täna suutsid nemad kokku hoida. Mossitamine ja jonn kandus teisele poole võrku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles