Klavanita mänginud Liverpool teenis kaotuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Benteke.
Christian Benteke. Foto: Peter Byrne/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskond pidi Inglismaa kõrgliiga 34. voorus hakkama saama ilma põlvevigastust raviva Ragnar Klavanita, kuid Joel Matip ja Dejan Lovren Crystal Palace'i Belgia ründaja Christian Bentekega toime ei tulnud.

Liverpool läks kodusel Anfieldil 53 086 pealtvaataja ees küll 24. minutil Philippe Coutinho otse karistuslöögist virutatud väravast juhtima, kuid avapoolaja lõpuks viigistas möödunud hooajal veel Liverpooli särki kandnud Benteke skoori, vahendas Soccernet.ee.

74. minutil virutas Benteke nurgalöögi järgselt Lovreni nina eest peaga palli võrku, misjärel tähistas Palace'i eduseisu vaikse kõnnaku ja kergelt muigava näoga. Kuna Liverpool oma teist väravat lüüa ei suutnud, sai Crystal Palace ülimagusa võidu ning Liverpooli sai esimese kaotuse pärast 27. veebruari.

Liigatabelis jätkab Liverpool seega 34 mängust kogutud 66 punktiga küll kolmandal real, kuid kaks mängu vähem pidanud Manchesteri klubid City ja United jäävad hetkel vastavalt kahe ja kolme punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles