Koondisest eemale jääv Juhkami kerkis üleplatsimeheks ning tuli Austria meistriks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hypo Tiroli meeskond tähistamas klubi ajaloo kümnendal tiitlivõitu, Martti Juhkami keskel karikast paremal sõrm püsti ning Renee Teppan paremalt kolmas.
Hypo Tiroli meeskond tähistamas klubi ajaloo kümnendal tiitlivõitu, Martti Juhkami keskel karikast paremal sõrm püsti ning Renee Teppan paremalt kolmas. Foto: Innsbrucki Hypo Tirol/Facebook

Tänavu taas Eesti võrkpallikoondisest eemale jääv Martti Juhkami tuli Inssbrucki Hypo Tiroli koosseisus Austria meistriks, kui finaalseerias alistati mängudega 4:1 Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dob.

Seeria viiendas kohtumises saadi vastasest jagu 3:0 (25:21, 25:22, 25:18). Seejuures kerkis üleplatsimängijaks taas Juhkami, kes kogus enda arvele 16 punkti, Jan Krol lisas 14 punkti. Vastaste parimana tõi Nejc Pušnik 10 punkti. Teine sel hooajal Austria meeskonnas mänginud eestlane Renee Teppan pääses vahetusest väljakule vaid kolmandas geimis ning kogus platsil veedetud aja jooksul ühe punkti.

Tänavune tiitlivõit oli Hypo Tiroli meeskonna jaoks ajaloo kümnes, mõlemad eestlased on Austrias meistriks kroonitud kahel korral.   

Kui Teppan liitub nüüd koondisega, siis Juhkami jääb isiklikel põhjustel ka sel aastal eemale. Nurgaründaja jäi rahvusmeeskonnast eemale ka eelmisel suvel, ent siis oli põhjuseks käevigastus, mis kuidagi paraneda ei tahtnud. Nüüdset eemalejäämise põhjust ei tahtnud Juhkami eelmisel nädalal täpsustada. Mingit konflikti treeneritega polevat. «Kuna tegemist ei ole spordiga seotud põhjusega, siis ei taha sellel teemal tõesti pikemalt peatuda,» ütles Juhkami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles