Warriors kindlustas Curry hea mängu toel pääsu teise ringi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry
Stephen Curry Foto: Jaime Valdez/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA selgus play offi esimesest ringist järjekordne edasipääseja, kui Golden State Warriors alistas neljandat korda Portland Trail Blazersi.

128:103 võidumängus tegi väga hea mängu Warriorsi suurim staar Stephen Curry, kes viskas 29 minutiga 37 punkti, võttis 7 laupalli ning andis 8 korvisöötu. 11 teele saadetud kolmesest tabas ta 7. Draymond Green panustas võitu 21 ja Klay Thompson 18 punktiga. Portlandi eest viskas Damian Lillard 34 punkti.

Portlandi jaoks oli tegu esimese korraga pärast 2002. aastat, mil seeria kaotati kuivalt. Toona mängiti play offide esimene ring kolme võiduni ning siis oli Portlandi vastaseks Los Angeles Lakers. Hiljem on kahel korral oldud lähedal samuti kuivalt kaotamisele, kuid nii 2014. kui 2015. aastal suudeti seeria neljas mäng võita. Vastasteks olid neil siis vastavalt San Antonio Spurs ja Memphis Grizzlies.

Toronto Raptors alistas Milwaukee Bucksi 118:93 ning läks seeriat 3:2 juhtima. Raptorsi liider oli eile Norman Powell, kes kogus kokku 25 silma. Bucksi parimana viskas Giannis Antetokounmpo 30 punkti ning võttis 9 lauapalli.

Atlanta Hawks suutis tänu 111:101 võidule Washington Wizardsi üle seeria 2:2 viigistada. Hawksi suurim korvikütt oli 19 punkti visanud Paul Millsap, Wizardsi parimana tõi Bradley Beal meeskonnale 32 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles