Joshua keelab emal suurele poksimatšile kohale tulla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško.
Anthony Joshua (vasakul) ja Vladimir Klitško. Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS/Scanpix

Laupäeva õhtul leiab aset kauaoodatud poksimatš raskekaallaste Vladimir Klitško ja Anthony Joshua vahel. Wembley staadionil peetavast matšist peab aga suu puhtaks pühkima Joshua ema, sest tema poeg lihtsalt ei luba tal matši vaadata.

Tegelikult pole Joshua pärast 2012. aasta olümpiafinaali kordagi oma ema ringi äärde kaasa võtnud. Ta on veendumusel, et ema muretsemine ei tule talle matšil kasuks. Küll aga on ringi ääres pojale kaasa elamas Joshua isa.

«Vanamees on mul taas kohal, aga emal ei luba ma oma matšidele tulla. Keelasin selle ära. See ei ole koht, kus sa tahad oma last näha. Isa võib vaadata, aga ema mitte,» ütles Joshua.

«Ta on küll piisavalt enesekindel, et mind poksimas vaadata, kuid ma pigem ei taha teda sinna. Üks minu sugulastest helistab talle, kui matš läbi on,» jätkas Joshua.

Joshua pole enda sõnul Klitško ja Tyson Fury viimast matši tervenisti üle vaadanud. «Kuna see on tema viimane matš, siis on see tähtis, kuid Fury on minust täiesti erinev poksija. Olen sellest matšist ainult paari kohta vaadanud. Klitško ei olnud selles matšis kohal, aga ka suured poksijad teevad vigu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles