Mercedese bossi ülestunnistus: väga valus on Ferrarile kaotada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff.
Toto Wolff. Foto: HZ/PIXATHLON/Scanpix

Pärast F1 hooaja kolme etappi on liidrikohal Ferrari sõitja Sebastian Vettel ning viimased aastad sarja valitsenud Mercedese juhtide jaoks on see valus olukord.

Kolmest sõidetud GP-st kahel on tulnud esikohale Vettel, kes edestab teisel kohal olevat Mercedese meest Lewis Hamiltoni seitsme punktiga. Ka kolmas koht on Mercedese käes, seda hoiab 38 silmaga Valtteri Bottas.

Mercedese bosside jaoks ei ole aga Ferrarile kaotamine sugugi lihtne - nii tunnistas meeskonna juht Toto Wolff. «Tuleb osata joon alla tõmmata sellisele raskele nädalavahetusele nagu Bahrein (kus Vettel sai esikoha ja järgnesid Hamilton ning Bottas- toim). Ei tohi liiga palju sellistele tagasilöökidele mõelda, vaid pigem tuleviku jaoks lahendusi leida,» selgitas Wolff.

«Teine ning kolmas koht pole kindlasti katastroof, aga kui sul on hea auto ja kaks sõitjat, kes on võimelised võitma etappe, ent see pole tulemuseks vormitud, siis loomulikult on see valus ning täpselt sellise tunde see peakski tekitama,» lisas Mercedese juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles